OSAMNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU

Blagdani kroz tjedan

Ponedjeljak, 6.8. – Preobraženje Gospodinovo
Srijeda, 8.8. – Sv. Dominik
Četvrtak, 9.8. – Sv. Terezija Benedikta od Križa
Petak, 10.8. – Sv. Lovro
Subota, 11.8. – Sv. Klara
Nedjelja, 12.8. – DEVETNAESTA KROZ GODINU

 

Raspored svetih misa

Svete mise od ponedjeljka do subote u župnoj crkvi u 19.00 sati.

U subotu na blagdan Sv. Klare Sveta misa u Satnici u 11.00 sati.                                                               Nedjeljne mise u 8.00 i 11.00 u Petrijevcima i u 9.30 u Satnici.

 

 Susreti u župi

Pjevačke probe su prije Svete mise nedjeljom za djecu u 7.30 i za župni zbor u 10.30 sati. Zajednička pjevačka proba i priprava za pjevanje na Svetoj misi u Aljmašu na Veliku Gospu naših zborova iz Satnice i Petrijevaca je u ponedjeljak u 19.30 sati u župnoj dvorani.

Pozivam na tjedno euharistijsko klanjanje četvrtkom nakon Sv. mise.

 

Devetnica uoči Velike Gospe

U ponedjeljak, 6.8. započinjemo devetnicu uoči Velike Gospe. Krunica i prilika za ispovijed je u 18.30, potom Sveta misa te pobožnost kod Gospinog oltara. Dođimo i pripravimo se duhovno za svetkovinu Uznesenja Marijina u nebo. 

 

Radovi u župnoj crkvi

U tijeku je restauracija klecala. Zahvaljujem svim župljanima koji svojim velikodušnim darom pomažu realizaciju ovoga posla.

 

Hodočašće u Aljmaš

Polazak u Aljmaš na Veliku Gospu je u 5.50 iz Satnice i u 6.00 iz Petrijevaca. Po dolasku mogućnost je za ispovijed, Sveta misa je u 8.00 sati i slobodno vrijeme do dogovorenog polaska kući. Ljubazno molim one koji još nisu uplatili za autobus da to učine prije polaska.