KRŠTENJE GOSPODINOVO

Blagdani kroz tjedan
Utorak, 15.1. – Sv. Anastazija (Stošija)
Četvrtak, 17.1. – Sv. Antun, opat
Nedjelja, 20.1. – Druga kroz godinu

 

Raspored svetih misa

Svete mise kroz tjedan u Petrijevcima su u 18.00 sati. Nedjeljne mise u 8.00 i 11.00 u Petrijevcima i u 9.30 u Satnici.

 

Susreti u župi

– ponedjeljak – Proba župnog zbora u 18.30 sati

– utorak – Susret svih ministranata župe nakon mise u dvorani

– srijeda – Proba dječjeg zbora u 17.00 sati

– četvrtak – Euharistijsko klanjanje nakon mise

 

Blagoslov obitelji

Jučer je zaključen redoviti blagoslov obitelji. Za naknadni blagoslov se mogu prijaviti osobno ili telefonom oni koji nisu bili kod kuće kako bismo dogovorili termin u ovome tjednu koji odgovara obitelji.

Zahvaljujem u svoje ime i u ime ministranata na srdačnom prijemu i lijepom molitvenom zajedništvu. Hvala svim obiteljima i na velikodušnom daru kako za život župe tako i za nagradu ministrantima.

 

Susret ministranata

Susret ministranata iz Petrijevaca i Satnice je u utorak 15.1. Početak susreta je na Svetoj misi u 18.00, a poslije druženje u župnoj dvorani.

 

Vjenčanja u 2019.

Pozivam sve koji planiraju sklopiti sakrament ženidbe u započetoj 2019. godini da pravovremeno prijave u župni ured termin svoga vjenčanja. Nužno je vjenčanje dogovoriti u župi najkasnije dva mjeseca ranije s potrebnim dokumentima. Dobro je i ranije doći upisati termin i raspitati se o potrebnom za crkveno vjenčanje.

 

Svećenik u bolnici

Svećenik zadužen za osječku bolnicu je pater Stanislav Wojtko koji obilazi sve odjele u bolnici, te bolesnici mogu primiti potrebne sakramente. Može ga se pozvati preko medicinskog osoblja ali i telefonom. Ukoliko je netko od članova naših obitelji u bolnici obavijestite i pozovite župnika ili bolničkog kapelana. Dežurni telefon patera Stanislava je: 091/4600-434.